Velg språk

 • A+

  Hvordan endre størrelse på nettsidene

  Hold Crtl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meny

Du er her:

Nyheter

 • 29.04.22

  Høye energipriser bidro positivt i urolig marked

  Statens pensjonsfond Norge, som Folketrygdfondet forvalter, fikk en avkastning på -0,1 prosent i 1. kvartal 2022. Det tilsvarer -0,4 milliarder kroner. Kapitalen var 332,5 milliarder kroner ved utgangen av kvartalet.
 • 27.04.22

  Ledig stilling: Advokat/jurist

  Vi har behov for å øke kapasiteten i avdeling for compliance og juridisk. Avdelingen arbeider tett opp mot alle avdelingene i Folketrygdfondet og våre investeringsaktiviteter. Som advokat/jurist i Folketrygdfondet får du anledning til å utvikle god kompetanse innen finans- og verdipapirrett, compliancearbeid og ulike problemstillinger knyttet til kapitalforvaltning.
 • 12.04.22

  Kjetil Houg gjester Eiendomspodden

  Hvordan har 11 milliarder blitt til 333 milliarder, og hva er forskjellen på å investere i eiendom og eiendomsaksjer? Nå kan du høre Folketrygdfondets adm. dir. Kjetil Houg i samtale med Øyvind Johan Dahl og Jon H. Dahlberg Årstad fra Newsec i Eiendomspodden.
 • 01.04.22

  Utfordringen med høye eierandeler vurderes på nytt

  Finansdepartementet sier i stortingsmeldingen om Statens pensjonsfond at utfordringen med Folketrygdfondets høye eierandeler i det norske aksjemarkedet skal vurderes på nytt.
 • 31.03.22

  Christina Stray ny styreleder i Finansanalytikerforeningen

  Direktør for juridisk og compliance i Folketrygdfondet, Christina Stray, er valgt til ny styreleder for Finansanalytikerforeningen. - Jeg gleder meg til å videreføre det gode arbeidet som skjer i foreningen, sier Stray.