Velg språk

  • A+

    Hvordan endre størrelse på nettsidene

    Hold Crtl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meny

Du er her:

Gull i Farmand-konkurransen

Folketrygdfondet gikk helt til topps i årets Farmand-pris, kategorien beste årsrapport i offentlige virksomheter. - En helhetlig og informativ rapport med et tydelig brukerfokus, sier juryen i sin uttalelse.

- Det gis en meget god redegjørelse av Folketrygdfondets forvaltning og oppnådde resultater både på kort og lang sikt. En oversiktlig presentasjon av mandat og rammer bidrar også til å styrke troverdigheten. Det er også få rapporter i årets konkurranse som leverer like utfyllende analyser av de finansielle resultatene og de overordnede målsettingene. Poeng også for at eierrapport er blitt en del av årsrapporten, heter det i juryens vurdering av Folketrygdfondets årsrapport for 2014.

Se årsrapporten her.

Farmandprisen har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Prisen ble i sin tid etablert av magasinet Farmand. Ifølge de opprinnelige statuttene skulle prisen deles ut til "det norske aktieselskab" som kunne fremvise den beste og mest komplette årsrapport. I 1994 ble det opprettet en egen klasse for virksomheter i offentlig sektor.