Velg språk

  • A+

    Hvordan endre størrelse på nettsidene

    Hold Crtl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meny

Du er her:

Gull og sølv i Farmandprisen

Folketrygdfondets årsrapport hentet hjem både gull og sølv fra Farmandprisen 2013. – Rapporten holder høy kvalitet på alle evaluerte områder, skriver juryen.

Juryen gir samtidig ros for "gjennomgående og tydelig brukerfokus" og mener at en solid analyse av mandat og oppnådde resultater gjør den til "en av de beste virksomhetsredegjørelsene i årets konkurranse." Dette ga for andre år på rad en sølvmedalje til Folketrygdfondet i klassen for årsrapporter fra Offentlige virksomheter.


"Edgy følelse"

Denne gangen gikk Folketrygdfondets årsrapport i tillegg helt til topps i kategorien Beste Idé & design. Juryen fremhever at konseptet som er valgt for denne årsrapporten, er enkelt og gjennomført, og skriver:

"Årets konsept er enkelt og genialt med rendyrket bruk av informasjonsgrafikk som illustrerer tall og verdier. Både titler og det visuelle underbygger konseptet og bidrar til å fremstille Folketrygdfondet som en seriøs og trygg aktør. Juryen gir også plusspoeng for at man stoler på den bærende ideen og ikke forsøker å ”pynte» på den.

Dette er kort sagt en tvers igjennom tiltalende rapport med et moderne design som gir en litt edgy følelse."


Grafikk: Årsrapport 2012

Folketrygdfondets årsrapport