Velg språk

  • A+

    Hvordan endre størrelse på nettsidene

    Hold Crtl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meny

Du er her:

Ønsker oppsummering fra styret

Fredag ettermiddag var Yaras styreleder og konsernsjef i møte hos Folketrygdfondet. – Vi anbefaler at styret i Yara legger frem en oppsummering av korrupsjonssaken og sin begrunnelse for å akseptere foretaksboten, sier Olaug Svarva.

Fredag ettermiddag var Yaras styreleder og konsernsjef i møte hos Folketrygdfondet.

– Vi anbefaler at styret i Yara legger frem en oppsummering av korrupsjonssaken og sin begrunnelse for å akseptere foretaksboten, sier Olaug Svarva. - Vi har i dag hatt et møte med Yaras styreleder og konsernsjef slik vi har bedt om. I møtet fikk vi en gjennomgang og en bekreftelse på at antikorrupsjonstiltak er gjennomført. Vår anbefaling er at styret nå gir sin oppsummering av saken og legger frem sin begrunnelse for å akseptere boten fra Økokrim. Vi forutsetter at dette skal være offentlig informasjon og dermed tilgjengelig for hele markedet, sier adm. direktør Olaug Svarva i Folketrygdfondet. 

- Yara har en alvorlig sak å håndtere, og det er etter vårt syn viktig at en slik samlet oppsummering fra selskapets styre er offentlig tilgjengelig, sier Olaug Svarva. 

Folketrygdfondet har en eierandel i Yara på 6,4 prosent.