Styret

Bilde
siri-teigum

Siri Teigum

Leder, Oslo

Oppnevnt som styremedlem fra 16. mai 2015 og styreleder fra 16. mai 2017. Siri Teigum er partner i advokatfirmaet Thommessen, hvor hun leder firmaets arbeid med EU/EØS- og konkurranserett. Siri Teigum er styremedlem i Gyldendal ASA. Hun har juridisk embedseksamen fra Universitetet i Oslo og EU-rett fra College of Europe.

Bilde
bjørn-østbø

Bjørn Østbø

Nestleder, Tertnes

Oppnevnt som styremedlem fra 16. mai 2017. Bjørn Østbø er siviløkonom HAE fra NHH. Østbø driver egen virksomhet innen næringseiendom. Østbø er styreleder bl.a. i Nordfjord Kjøtt og Bergen Kommunale Pensjonskasse. Han har tidligere bl.a. vært konserndirektør i DNB og administrerende direktør i Vital Forsikring og Vital Eiendom, og direktør og partner i First Securities.

Bilde
Liselott Kilaas

Liselott Kilaas

Oslo

Oppnevnt som styremedlem fra 16. mai 2017. Liselott Kilaas er utdannet matematiker fra Universitetet i Oslo og Master of Business Administration fra IMD i Lausanne i Sveits. Kilaas er CEO i Evidia Group. Hun er styreleder i Implantica, og styremedlem i Orkla, Peab AB, Recover Nordic og Avonova. Kilaas har tidligere sittet i Hovedstyret i Norges Bank og har internasjonal erfaring fra ulike lederposisjoner, blant annet som konsernsjef i Aleris.

Bilde
tørres-trovik

Tørres Trovik

Oslo

Oppnevnt som styremedlem fra 25. juni 2020. Tørres Trovik er rådgiver i KLP og førsteamanuensis II ved NHH. Han er styremedlem for petroleumsfondet i Øst-Timor. Han har tidligere bl.a. vært Group Chief Investment Officer i Storebrand, Senior Investment Officer i Verdensbanken, spesialrådgiver i sentralbanksjefens stab for kapitalforvaltning i Norges Bank, og senior porteføljeforvalter i NBIM. Han avla sin doktorgrad i matematisk finans ved Norges Handelshøyskole i 2001 og er Siviløkonom HAE fra samme sted.

Bilde
frances-eaton

Frances Eaton

Stavanger

Oppnevnt som styremedlem fra 16. mai 2021. Frances Eaton er COO i Laerdal Invest. Hun har lang erfaring fra finansbransjen, blant annet som styremedlem i ulike forvaltningsselskaper for verdipapirfond og som leder for Forretningsstøtte og kontroll i SKAGEN Fondene. Eaton har også arbeidet som CEO i Nansen Capital Partners og Juridisk- og compliance direktør i Nysnø Klimainvesteringer. Eaton har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Bergen med spesialisering fra University of Wellington, New Zealand. 

Bilde
elisabeth-maråk-støle

Elisabeth Maråk Støle

Ålesund

Oppnevnt som styremedlem fra 16. mai 2021. Elisabeth Maråk Støle er CEO i Seagems Group AS.Støle har erfaring fra internasjonale konsern som SCA (Essity), Telenor, Jotun og SafeRoad. Hun har vært styreleder i selskaper som SIVA SF, Gexcon AS og Prototech AS, og styremedlem i bl.a. Sparebanken Møre og Tafjord Marked AS. Støle er i Forskningsrådets styre for Energi, Transport og Lavutslipp. Hun er siviløkonom fra University of Strathclyde i Skottland og har en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI.
 

Bilde
Morten Borge

Morten Borge

Bærum

Oppnevnt som styremedlem fra 16. mai 2023. Morten Borge er konsernsjef i industri- og finanskonsernet Ferd. Her leder han selskapets arbeid med investeringer og aktivt eierskap på tvers av fem forretningsområder. Borge har tidligere vært finansdirektør i Interwell og revisor i PwC. Morten Borge er styremedlem i Wilh. Wilhelmsen Holding ASA og Ferd Sosiale Entreprenører AS. Han er utdannet siviløkonom og har høyere revisorstudium fra Handelshøyskolen BI.

Bilde
Annie Bersagel

Annie Bersagel

Ansattrepresentant

Valgt som ansattrepresentant i styret i 2023. Annie Bersagel har vært ansatt i Folketrygdfondet siden 2018, og er porteføljeforvalter ESG i aksjeavdelingen. Bersagel er utdannet jurist ved Stanford Law School. Hun er også autorisert finansanalytiker og har en MBA i finans fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har Bersagel en mastergrad i fred- og konfliktstudier fra Universitetet i Oslo.

Bilde
Joakim Kvamvold

Joakim Kvamvold

Ansattrepresentant

Valgt som ansattrepresentant i styret fra 2023. Joakim Kvamvold har vært ansatt i Folketrygdfondet siden 2015, og er finansanalytiker i avdelingen for operasjoner og IT. Han har tidligere jobbet som analytiker i KLP Kapitalforvaltning og som risikoanalytiker i BN Bank. Kvamvold har en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU og fullførte i 2015 sin doktorgrad i samfunnsøkonomi ved samme universitet.

Del: