Juli 2023

Det er bra at nordmenn har fått øynene opp for investering i aksjer, men er det et problem at mange tar for høy risiko med sparepengene sine? Det er tema når vi inviterer Bjørn Erik Sættem i Nordnet og Ann-Elisabeth Tunli Moe i KLP til diskusjon under årets utgave av Arendalsuka.

Iver Nagelhus og Andrea Rossgård er årets summer interns. I løpet av sommeren skal de få bryne seg på mange oppgaver i skjæringspunktet mellom IT og finans.

Kommunikasjonsdirektør Marika Nilsen slutter i Folketrygdfondet

Etter 8 år i Folketrygdfondet er Marika Nilsen klar for nye utfordringer.

Marika Nilsen Foto: CF Wesenberg

Marika har takket ja til stillingen som kommunikasjonssjef i Norsk Hydrogenforum. Hun jobber i Folketrygdfondet til og med 31. september. 

– Marika har gjort en strålende jobb i Folketrygdfondet og vil bli savnet av alle. Jeg ønsker henne lykke til med nye utfordringer i en spennende organisasjon. Vi starter rekrutteringen av etter hennes etterfølger etter sommeren, sier administrerende direktør, Kjetil Houg. 


VI har som vanlig vært aktive under årets generalforsamlingssesong. De aller fleste styreforslagene har vi stemt for. I det norske markedet var det først og fremst godtgjørelsesordninger til ledende personer vi har stemt imot denne våren.

Folketrygdfondet

Haakon VIIs gate 2
Postboks 1845 Vika
0123 Oslo