Aksjedirektør Nils Bastiansen går av med pensjon

Nils Bastiansen går av med pensjon ved nyttår etter 27 år i Folketrygdfondet, de siste 18 år som direktør for aksjeavdelingen. - Har mye av æren for Folketrygdfondets gode resultater over tid, sier adm. dir. Kjetil Houg.
Bilde
Nils Bastiansen stor

- Nils må ta mye av æren for Folketrygdfondets gode resultater over tid, og har bygget opp en meget kompetent aksjeforvaltning som nyter stor respekt i markedet. Jeg setter stor pris på det gode samarbeidet vi har hatt, og håper å kunne trekke veksler på hans unike erfaring også i tiden fremover. Vi ønsker Nils lykke til med ny tilværelse, som sikkert vil by på nye, spennende utfordringer, sier Kjetil Houg, administrerende direktør i Folketrygdfondet.

Bastiansen begynte i Folketrygdfondet i 1995, og jobbet før det som aksjemegler i Unibank Securities i København og i DnB Fonds i Oslo. Han er utdannet handelsøkonom ved Handelsakademiet i Oslo og siviløkonom og Master of International Management fra Thunderbird School of Global Management, Arizona, USA. Han er også autorisert finansanalytiker med en Master of Business Administration i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Foto: CF Wesenberg

Del: