Kjetil Houg ny adm. dir. i Folketrygdfondet

Kjetil Houg (51) tiltrer som ny adm. dir. i Folketrygdfondet 1. september 2018.

- Vi er svært tilfreds med å kunne ønske Kjetil Houg velkommen som ny adm. dir. i Folketrygdfondet. Med sin kompetanse, erfaring og sine visjoner vil han være den rette personen til å videreutvikle Folketrygdfondet, som allerede har vist gode resultater over lang tid, sier styreleder Siri Teigum.

Kjetil Houg kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring, som har en forvaltningskapital på over NOK 90 mrd. kroner. Han er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Oslo i 1993 og har tidligere blant annet arbeidet som politisk rådgiver på Stortinget, vært sjeføkonom i Alfred Berg/ABN AMRO Bank og vært sjeføkonom og forvalter i Folketrygdfondet. Kjetil Houg har bred kapitalforvaltningsbakgrunn og har også lang erfaring med arbeid fra styrer, representantskap og valgkomiteer i større norske virksomheter.

- Folketrygdfondet har en viktig oppgave i å forvalte fellesskapets midler på en ansvarlig måte, og er en spennende kapitalforvalter med stort potensial. Derfor er det med stor entusiasme jeg tar over lederansvaret. Det står respekt av den utviklingen Folketrygdfondet har hatt og de sterke resultater som er oppnådd. Sammen med dyktige medarbeidere gleder jeg meg til å ta Folketrygdfondet videre, sier Kjetil Houg.

 

Kontakt:
Kommunikasjonssjef Marika Burvald
Telefon 406 77 667
marika.burvald@ftf.no

Del: